10%-os megállapodás, kedvezményes belépők

2017 április 26.-án, a Jósa András Múzeumban tartott sajtótájékoztató keretén belül, együttműködési megállapodás aláírására került sor a Jósa András Múzeum és a Nyíregyházi Állatpark Nonprofit Kft. között. A múzeum részéről, Dr. Rémiás Tibor igazgató az állatpark részéről Gajdos László ügyvezető  aláírásukkal szentesítették a szerződést.


A megállapodás értelmében, 2017 május 1-től a Jósa András Múzeumot és a Kállay Házat felkereső látogatók, 10 % kedvezményt kapnak az állatparkba történő jegyváltáskor, a belépőjegyek felmutatásával.
Ugyanez a kedvezmény illeti meg azokat a látogatókat is, akik először a Nyíregyházi  Állatparkot keresik fel, majd Jósa András Múzeum belvárosi tagintézményeit  kívánják megtekinteni.

Dr.Rémiás Tibor múzeum igazgató elmondta, hogy sok látogatót remél a Jósa András Múzeum és a Kállay Ház és ettől a megállapodástól. Fontos szerepet kap a két intézmény a turisztika térképén, hazai és külföldi látogatók számára egyaránt. Bizakodásra adhat okot az a tény is, hogy az állatpark évi látogatottsága, közel 500.000 fő és remélhetőleg ebben az évben az állatparkot felkereső látogatók közül, sokan nem csak a sóstói attrakciókat / állatpark, fürdő, múzeumfalu/ látogatják meg, hanem a városunk szívében működő két múzeumot is.

Gajdos László az állatpark ügyvezetője elmondta, fontos dolognak tarja, hogy a város kulturális és szórakoztató intézményei összefogva, együtt próbáljanak minél több látogatót megnyerni, színvonalas, tartalmas kikapcsolódást biztosítva. 

Ezt a látogatói kedvezményt a jegyváltástól számítva, 5 napig lehet igénybe venni. Az együttműködési megállapodás 2017 december 31.-ig szól.

 

Együttműködési megállapodás

2017 július 12-én, a Jósa András Múzeumban tartandó sajtótájékoztató keretén belül, együttműködési megállapodás aláírására kerül sor a Jósa András Múzeum a Sóstó Gyógyfürdők Zrt. között.

A múzeum részéről, Dr. Rémiás Tibor megyei hatókörű városi múzeum igazgató a Sóstó Gyógyfürdők Zrt. részéről, Dr. Podlovics Roland vezérigazgató látja el kézjegyével a megállapodást.

A megállapodás értelmében 2017 július 12.-től a Jósa András Múzeumot és a Kállay Házat felkereső látogatók, 10 % kedvezményt kapnak a Sóstó Gyógyfürdőkbe történő jegyváltáskor, a múzeumi belépőjegyek felmutatásával.

Ez a 10 %-os kedvezmény a napi jegyet váltókra, azon belül is a felnőtt,diák,nyugdíjas és gyermek belépőt vásárlókat illeti meg, nyíregyházi és nem nyíregyházi jegytípusok tekintetében.

Ugyan ez a kedvezmény illeti meg azokat a látogatókat is, akik először a gyógyfürdőt keresik fel, majd a múzeumokat kívánják megtekinteni és a jegyvásárláskor bemutatják a fürdőben kapott blokkot.

Ezt a látogatói kedvezményt a jegyváltás napja után számított, 5 napig lehet igénybe venni.

Az együttműködési megállapodás 2017 december 31-ig szól.