Múzeumi Önkéntestoborzó 2019

Kecskésné Tóth Gabriella | 2019. február 11. hétfő

Múzeumi Önkéntestoborzó 2019

Legyen tagja a Jósa András Múzeum önkéntes csapatának!

A Jósa András Múzeum önkéntesek jelentkezését várja, akik előzetes felkészítés, majd vizsgát követően tárlatvezetőként kalauzolják a látogatókat az állandó kiállításokon!

Olyanok jelentkezését várjuk, akik szívesen szánják idejüket arra, hogy önkéntesként a múzeumi csapat tagjai legyenek, akik nyitottak felkészülni a múzeum kiállításaiból és folyamatosan fejlődni szeretnének tárlatvezetési ismeretekben, új ötletekben!

A jelentkezés módja:

  • kitöltött, határidőre beküldött jelentkezési lap

  • önéletrajz

Az önkéntessé válás feltétele:

  • betöltött 18. életév

  • részvétel a felkészítő alkalmakon (elméleti és gyakorlati ismeretek, 2 alkalommal)

  • sikeres vizsga

A felkészítő alkalmak ideje: 2019. március 12. és március 14. délután 16 órától.

Jelentkezési határidő: 2019. március 5.

A jelentkezési lap letölthető a www.josamuzeum.hu/oldalról, valamint átvehető a Múzeum pénztárában. A jelentkezési lap leadató a Múzeum pénztárába, vagy elektronikus formában az onkentes@josamuzeum.hu e-mail címre.

A program szervezője a Jósa András Múzeum

A jelentkezési lap letölthető innen:   onkentes_jelentkezes

 

További hírek

Szóra bírt csontjaink Jakab Attila | 2019. április 4. csütörtök

A Magyar Természettudományi Múzeum vándorkiállítása – Szóra bírt csontjaink címmel – április 5-től fogadja a látogatókat a Jósa András Múzeumban. A tárlat célja, hogy bemutassa az antropológiát, a történeti embertani kutatásokat, azok célját és lehetőségeit, hogy megismertesse a látogatókkal a régen élt emberek mindennapjait, egészségi állapotát, betegségeit.

Bővebben
Gyászhír Dohanics László | 2019. április 1. hétfő

Kedves barátok, munkatársak, ismerősök! Ezúton tudatjuk mindenkivel, hogy szeretett kolléganőnk, Magyar  Lászlóné Ildikó temetése 2019. április 5-én 10:00 órakor lesz az  Északi Temető Korányi Frigyes utca felőli ravatalozójában.

Bővebben
Kokárdás Nap Román Zoltánné | 2019. március 11. hétfő

Kokárdás Nap a Jósa András Múzeumban 2019. március 15. (péntek) 10.00-16.00 óra „Geszti Jóska a csárdába bort iszik, Kis pej lova csárda előtt szénázik.” Öreg pásztorok száján ekképp hangzik a nóta, akik máig nem feledték el a híres nyírségi betyárt, Geszti Jóskát, ki „kegyelem uttyán 1849. augusztus 1-től Görgey fővezértábornokhoz katonának ki adódott”. Kiket illet […]

Bővebben