Múzeumi Önkéntestoborzó 2019

Kecskésné Tóth Gabriella | 2019. február 11. hétfő

Múzeumi Önkéntestoborzó 2019

Legyen tagja a Jósa András Múzeum önkéntes csapatának!

A Jósa András Múzeum önkéntesek jelentkezését várja, akik előzetes felkészítés, majd vizsgát követően tárlatvezetőként kalauzolják a látogatókat az állandó kiállításokon!

Olyanok jelentkezését várjuk, akik szívesen szánják idejüket arra, hogy önkéntesként a múzeumi csapat tagjai legyenek, akik nyitottak felkészülni a múzeum kiállításaiból és folyamatosan fejlődni szeretnének tárlatvezetési ismeretekben, új ötletekben!

A jelentkezés módja:

  • kitöltött, határidőre beküldött jelentkezési lap

  • önéletrajz

Az önkéntessé válás feltétele:

  • betöltött 18. életév

  • részvétel a felkészítő alkalmakon (elméleti és gyakorlati ismeretek, 2 alkalommal)

  • sikeres vizsga

A felkészítő alkalmak ideje: 2019. március 12. és március 14. délután 16 órától.

Jelentkezési határidő: 2019. március 5.

A jelentkezési lap letölthető a www.josamuzeum.hu/oldalról, valamint átvehető a Múzeum pénztárában. A jelentkezési lap leadató a Múzeum pénztárába, vagy elektronikus formában az onkentes@josamuzeum.hu e-mail címre.

A program szervezője a Jósa András Múzeum

A jelentkezési lap letölthető innen:   onkentes_jelentkezes

 

További hírek

Pályázati felhívás Babolcsi Andrea | 2019. február 11. hétfő

Midőn ujjaimat végig viszem a vonalakon és görbületeken, fölfedezem azt a gondolatot és érzelmet, amelyet a művész lehelt belé.” (Helen Keller) Pályázati felhívás tapintható alkotás készítésére A Jósa András Múzeum, a Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete, a Kézzelfogható Alapítvány és a Rotary Club Nyíregyháza közösen hirdet kreatív pályázatot a Tapintható világ – Válts nézőpontot! […]

Bővebben
Múzeumi Önkéntestoborzó 2019 Kecskésné Tóth Gabriella | 2019. február 11. hétfő

Múzeumi Önkéntestoborzó 2019 Legyen tagja a Jósa András Múzeum önkéntes csapatának! A Jósa András Múzeum önkéntesek jelentkezését várja, akik előzetes felkészítés, majd vizsgát követően tárlatvezetőként kalauzolják a látogatókat az állandó kiállításokon! Olyanok jelentkezését várjuk, akik szívesen szánják idejüket arra, hogy önkéntesként a múzeumi csapat tagjai legyenek, akik nyitottak felkészülni a múzeum kiállításaiból és folyamatosan fejlődni […]

Bővebben
Múltunkról a jövőnek Dohanics László | 2019. január 31. csütörtök

A Jósa András Múzeum tisztelettel meghívja Önt és családját az A LEVÉLÍRÁS TÖRTÉNETE című kamarakiállításának megnyitójára 2019 február 1.-én 11.00 órakor a múzeum aulájában.

Bővebben